Het leven bevat allerlei hoofdstukken
Hoofdstukken die komen en gaan
Jij en je partner maken plannen en dromen over een toekomst
Wie kan voorspellen dat het morgen al gedaan kan zijn?
Je gaat uit elkaar met een sarcastische ruzie
Terwijl je vroeger elkaar niet kon missen
Voor dat je het zelf goed beseft
Staat er plots een oud hoofdstuk voor je deur
Je dacht dat het voor goed zou zijn afgesloten
Maar hij staat er
Hij, die jou aan het lijntje hield
Hij, die jouw vertrouwen schondt
Toch zijn het net die hoofdstukken
Zij, die je leven boeiend houden
Het enige wat je nu zal moeten doen
Is de juiste beslissing nemen ....
(opgedragen aan F.E. en N.K.)