Ik kreeg je van iemand die ooit veel voor me was,
met een van de mooiste dagen van t jaar..
Ik zag al aan t cadeau dat het iets bijzonders was
Ik pakte het, omdat je zo graag wou, dat ik het openmaakte..
Daarin zat jij.
maar je was niet mooi,
je was alles behalve mijn stijl..
Dus met alle schaamte moesten we terug
heel snel vliegensvlug
Terug naar waar je vandaag kwam.
Want dan..
Dan mocht ik je wel omruilen nog voor een andere die wel in de stemming viel.
En ja hoor destijds kwam ik je tegen, en je beviel.
Niet heel snel daarna ging het uit met diegene die ooit zoveel voor me was.
En toen pas..
Toen pas ging ik je niet meer dragen.
Want ik vond je opeens ook niet meer mooi..
En je deed me aan teveel dingen herinneringen..
Pijnlijke dingen, mooie momenten, moeilijke momenten, fijne momenten, liefdevolle momenten, hatelijke momenten. En nog veel meer van die dingen.
Dus nu laat ik je voor wat het is.
En ruim ik je op
Want ik haat het gemis
van iets wat er niet meer is..
En dat allemaal door een horloge...