k heb de titels van m'n gedichten deze week verwerkt in dit gedicht,beetje dichterlijke spielerei...
~*~
Eindeloos....
vallen en opstaan m'n lief
zonder spijt
Heb me lief
'k zie de stilte in je droeve ogen
ogen zo blauw
Ik was je kwijt
Op een andere dag word alles anders
spelen je zachte handen
in mijn bloementuin
met een glimlach om je lippen
Voor jou
moedig hart een beetje troost
als woorden in de wind
als een vredes estafette
Zal je eindeloos beminnen
liefde is spelen
Ik word je Zena your wickede woman
Je Baba jaga wilde vrouw
Mondo ik hou zoveel van jou
Ik zie je in mijn dromen
een romanties nachtgebed
Ik zou je in een doosje willen doen
of met je willen dansen
't is weer tijd
voor jou...
Voor Aphrodite de liefde
'straks in de donkere nacht
O,wat fijn
zal ik kort weer even
in jou armen zijn
~*~