wil er niet meer voor gaan
wil niet meer verder leven
ik kan het allemaal niet meer aan
de fijne dagen zijn ver te zoeken
ik trek het niet meer
alsjeblieft hoor mij keer op keer
ik schreeuw het uit
ik gooi het eruit
maar alles blijft doorgaan
hou alsjeblieft op
ik kan het niet meer aan
hoort iemand mij
maandag starten bij scelta
ik wil het niet meer
waarom doet alles me toch zoveel zeer
ik stopt er liever mee
wil niemand pijn doen nee
maar ik loop zo tegen alles aan
ik kan er beter niet meer voor gaan
ben moe en op
ideën om er mee te stoppen komen in me op
heb het woord gegeven dat ik nog niet stop
maar voor hoelang trek ik het nog
ik weet het echt niet
ga weg bij amarum
moet alles achterlaten
ik kan het niet ik kan het niet
hou toch op het doet me zoveel verdriet
ik wil het niet, ik wil het niet
ik kan het niet meer
ik kom hier niet meer uit
laat mij toch gaan
haal me hieruit