Onmogelijk
Onmogelijk is niks zonder een hand om je te helpen,
glas zal niet breken zonder een straaltje schaduw,
regen zal niet komen, behalve wanneer de zon zal schijnen en
ik zal er niet zijn, tenzij ik zal huilen
een beetje
van mij zal jou voor altijd haten want
wat jij gedaan hebt was
fout.
Kijk niet achterom,
ik zal je achtervolgen
in je diepste dromen
zal ik je weg laten rennen.
Geen excuses meer achter mijn rug om terwijl je
als een dwaas zit te praten,
een of ander kind die voor het eerst een spin ziet,
terwijl hij denkt dat het de hemel is
de laatste plaats waar jij heen zal gaan.
Ik zal je achtervolgen maar ik
kan hier niet boven staan
in mijn eentje.
De hel zal je smekend krijgen
op je knieƫn
zal je gaan wanneer
deze eenzame wegen niet mijn thuis zullen zijn maar
de jouwe.
Stotter niet wanneer je struikelt
weer opnieuw
over je woorden.
Doe een stap opzij wanneer de trein van leugens
je zal passeren
maar vluchtig
zal je blijven staan
en ik zal je mijn hand niet toereiken
als ik door deze regenstorm zal komen.
Onmogelijk voor jou misschien
maar niet onmogelijk voor mij
schat?
xx Daniquee