het verleden los laten
en weer vooruit kijken
vol goede hoop
de toekomst tegemoet
genieten van elk moment
dat je vol vreugde erkend
stilletjes weer nieuwe plannen maken
het nare daarbij vergetend
nieuwe wegen bewandelen
handen reiken
en ook aan nemen
voor je eigen geluk kiezen