Ik haat je, val dood
je hoort het elke dag
maar moet iemand echt sterven
als jij diegene niet mag?
Ik hou van je, wil je nooit kwijt
ook dat wordt vaak gezegd
en hoe vaker ik het hoor, hoe meer ik me afvraag
menen deze mensen het echt?
Wat is haat? Wat is liefde?
Liggen deze niet dicht bij elkaar?
Ik kan van je houden, maar op dit moment boos zijn
als ik zeg ik haat je, is dat dan ook waar?
Haten en liefhebben wordt te vaak gebruikt
in werkelijkheid zijn ze diep weggestopt
en soms... soms zijn ze er niet
maar weet, als ik zeg dat ik van je hou, dat het dan ook klopt...