Zie eens kijk nu eens
Is het niet een wonder
Echt heel bijzonder
Vlak naast mijn deur
Daar in de vijver
Is het een en al ijver
Een paartje kwam terug
Ze bouwen een nest
Waar straks het vrouwtje
Haar eitjes in legt
Een nest wat zal drijven
Ja waar een echt futen nest