Waarom
Zoveel moeite kost het mij om jouw te vergeten,
en door te gaan en je uit me hoofd te zetten
Ik heb geen zin meer in die shit dat moet je weten
En dan kom jij in 1 keer in me room om te chatten
Jij hebt me pijn gedaan op me enige zwakke plek
ik kan niet in 1 keer doen alsof er niets is gebeurt
en met je gaan praten als een gewoon gesprek
ik ben er lang genoeg in meegesleurd
Wat denk je nou dat ik in 1 keer alles vergeet,
en je met open armen ontvang
Terwijl jij net doet alsof je niks deed
dat maakt me bang...
waarom kom je in me room?
wat kom je doen?
spijt van toen?
waarom wil je weten hoe het met me gaat?
waarom wil je dat ik met je praat?
is dat niet een beetje laat?