Vaders zijn als bloemen,
Ze bloeien soms op, net wat eerder dan de anderen.
Om de eerste lentevreugde te schenken.
Vaders zijn de handen,
Uitgestoken, om je op te tillen na een val.
Sterk en krachtig, nooit zullen ze je loslaten.
En vaders zijn de vreemde dingen,
Hij leert je alles, wat je nooit hoeft te leren.
Maar het leven zou saai zijn zonder de kennis.
En jij, pap, jij wordt vandaag 50.
Je brengt de lentevreugde dit jaar voor de 50e keer,
Je steekt je handen vanaf vandaag voor het 50e jaar uit,
En dit jaar, zal je voor het 50e jaar rare dingen delen.
En dat is wat jou vader maakt.
Waardoor jij in mijn hart zal bleven,
Nog vele jaren lang.
Gefeliciteert,
Abraham :)