weet je dat 's nachts elfjes komen
ze brengen mooie dromen
over een groene aardbol
magisch mooi en vol
groene bomen, vrolijke bloemen
te veel kleuren om op te noemen
en geen plant die op de ander lijkt
telkens wat nieuws, waar je ook kijkt
tuur toch eens in het rond
zie de insectjes op de grond
vreemde dieren in de bomen
niet bang om bij je te komen
voel de warmte op je huid
en hoor in de verte dat geluid
het is een glinsterende waterval
maar zo ver dat je hem nooit bereiken zal
langzaamaan veranderd de toon
weer terug naar gewoon
ineens gaat alles vlug
en besef je ik ben terug
eerst nog wat verward
later een steek door je hart
terug bij dode regenwouden en smog
ik wouw dat ik blijven mocht