Aurora Valentijn
In me bed maken me gedachtes overuren
Denk aan van alles staarend naar de muren
Kan niet slapen en lig helemaal alleen
Mis jouw naast me en om me heen
Misschien voelde ik toch meer voor jouw
Dan dat ik ooit toe geven wou
Jij hebt echt wat betekent in mijn leven
Ik dacht het was maar voor even
Nu begrijp ik pas wat jij betekent voor mij
Stiekum maakt me dat een beetje blij
Ook al heeft het nu geen nut meer
En komt er geen volgende keer
Ik weet nu dat je gelukkig met Joost bent
Hij is teminste een echte vent
In iedergeval happy valentijns day
Ik ga lekker dromen en jij gaat stiekum mee!