Diaantje
Midden in de nacht zat ik op internet
Kwam ik jouw tegen op de chat
Al snel was niets te dol
En hadden we samen de grootste lol
Ik kwam binnen als Meester Roel
Jij als mijn slavin weet je nog wak bedoel
Al die gasten trapte erin
We hadden het zo naar ons zin
Ze kwamen maar prive
En ik maar zeggen Nee
Op msn gingen we verder chatten
Je deed je cam aan en ik bleef op je letten
Zoals je deed Je was zo spontaan
Ik dacht hoe ver zou ze gaan
Met je stoute blik en die lieve lach
Maakte je me gek dat had ik niet verwacht
Je bleef me maar pesten en plagen
Ik vond het allemaal leuk ik kon niet klagen
Nu ken ik je al een jaar of 3
Of is het minder ik weet het nie
Zo lang ken ik je al en nog nooit gezien
Gaat dat binnenkort gebeuren misschien?
Veel gechat gebeld en gesmst
Hoe gaat het met jouw met mij gaat het best
Van me mms geluidje wordt ik blij
Dat kan maar van 1 iemand zijn en dat ben jij
Elke dag is weer een grote vraag
Krijg ik er 1 binnen voor vandaag!