Welkom in de uren van vrijheid,
Welkom in de uren van pijn,
Welkom in het avontuur dat er niet hoorde te zijn
Welkom in de rode uren,
Van opluchting en haat,
Welkom bij de rode rivieren,
waar pijn blijft tieren.
Welkom in de dagen van spijt,
In de rode uren kan je je verhalen kwijt...