Gedicht
Wat ik voel en bedoel vind ik moeilijk uit te leggen
Mijn gevoel van binnen kan ik niet zomaar zeggen
Het is moeilijk me gevoel met een pen te beschrijven
Ik vind het makkelijker om te zwijgen
Maar af en toe een keer uit ik me gevoel in woorden
Die woorden zijn de woorden die me gedachtes doorboren
die woorden worden zinnen
En zo kan een gedicht beginnen