Wie belooft dat bloemen zullen bloeien, dat de zon schijnen zal.Wie
belooft mij te vangen.Wanneer ik eindeloos diep val.Wie belooft mij te
kunnen lopen.Wie helpt mij een muur te bouwen.Wanneer ik het heb weten
te slopen.Wie belooft mij een lach.Wie belooft mijn dromen waar te
maken.Wie belooft mij weer een nieuwe dag.Wie maakt mijn geluk.Wie
geeft mij lijm wanneer het nodig is.Want alles voelt soms even stuk.Wie
maakt mijn wolk zo zacht.Wie belooft mij licht zonder duister.Wie geeft
mij...weer kracht.