drinken drinken drinken
zinken zinken zinken
vluchten van de pijn
ondanks dat het er altijd zal zijn
praten helpt mij niet meer
en steeds weer
zak ik verder weg in mijn gevoel
in mijn leven heb ik geen doel
door gaan
niet wetend welke weg ik in moet slaan
altijd de verkeerde kiezen
en m´n laatste beetje hoop steeds meer verliezen
weer gesneden vandaag
en wat drugs dat ik er ook maar op waag
waarom kan het nooit beter gaan
waarom ben ik er zo aan
hulp heb ik allang
maar helpen doet het niet en dat maakt me bang
waarom kan mijn leven
niks positiefs meer geven