Ik had gedacht
Dat je bij mij zou blijven...
ik had gehoopt,
Dat je nooit zou verdwijnen...
Ik...
Jij, vroeg of ik bleef,
Jij, wou me niet meer laten gaan
Jij, had mijn vertrouwen gewonnen
Jij, hebt me in de steek gelaten.
Ik...
jij...
Mag ze blijven?
Vroeg je smekend aan je vriend..
Alsof ik een huisdier was,
Kwam het je wel te pas.
jij, met je lusten,
Jij met je gevoel????
Ik sta nu nog alleen in het leven
Jij was mijn laatste hoop.
Jij, kan het bekijken
Ik, net zo goed.
Jij weer samen met je duivelse ik,
Ik, alleen zonder jou..