Over de dagen
Die wij samen waren
Valt niet te spreken
Jij hebt mij gelaten
Voor wat ik ben
Jij hebt me laten staan
Ooit zal het weer lukken,
Al wil jij me niet geloven,
Een vriend wil je zijn,
Een relatie is niet mogelijk.
Om dat te bewijzen ging je er met haar vandoor..
Spijt.. zal je krijgen.
Ooit... zal je weer bij mij zijn.
Over de dagen
Die we hebben gevierd,
Over de nachten
Die we samen waren.
Verschrikkelijk zijn nnu de dagen
Rusteloos, de nachten.
Hopeloos lig ik te wachten.
ik weet, ik moet verder met mijn leven,
Maar ik wil het maar niet opgeven..
Ik wil jou terug!
Mijn eetlust is verdwenen,
Al nachten zwarf ik eenzaam door het huis.
Alleen in het donker...
ik mis je,
en hoo pdat jij mij mist..
Ik hoop dat je je bij deze stap hebt vergist,
En terug komt naar mij..
Dan, ja pas dan, ben ik weer blij..