Priscilla Claire
Zij is waar ik veel om geef
Zij is waar ik voor leef
Zij is mijn goede vriendin
Zij is de gene die ik bemin
Zij is alles voor mij
Zij maakt mij altijd blij
Zij staat altijd voor me klaar
Ik deel echt alles met haar
Ik vertel haar me diepste geheimen
Ik hoef bij haar nooit te slijmen
Ik kan alles met haar delen
Ik kom in contact door haar met velen
Ik laat haar nooit in de steek
Ik zie haar elke dag van de week
Ik zal er altijd voor haar zijn
Zij heeft gelukkig nooit pijn