Brute Moord
Ik zie je daar liggen ik ging helemaal kapot
Ik werd boos van verdriet en voelde me rot
Ik ren val op me knieen naast je neer
Jouw zo te zien lijden doet me zeer
Je probeert te praten maar het lukt je niet
Tranen rollen over me wangen van verdriet
Op je buik zie ik een open wond
Je ingewanden liggen op de grond
Je ogen gaan langzaam dicht
Je ziet het witte licht
Ik realiseer me dat ik het zonder jouw moet doen
En geef je je laatste zoen
Wie heeft dit toch aangericht
Doe een laken over je gezicht
Jij was zo lief zo knuffel baar
Ik streel zachtjes door je haar
Hoe heeft iemand dit over zijn hart gekregen
Om zo een bruut einde te maken aan jouw leven
Waarom ben jij nou doodgegaan
Mocht het tussen ons niet langer bestaan?
Je laat me achter met enorm veel pijn
Ik wil zo graag jouw knuffel beer zijn!
Hoezo moest jij zo vroeg sterven
Waarom moest ons geluk bederven
Ik kijk nog even over de rand
Naar jouw lieve gezicht in de honden mand
Je ligt daar totaal verscheurt
Hoe is dit toch gebeurt
Ik zal te weten komen wie dit heeft gedaan
En zoekend door het leven gaan
Ik kom erachter ik zweer
Ik hou voor altijd van jouw mijn lieve teddybeer!