Wat je gezichtsuitdrukking kan wezen,
Toch is een verdriet bijna niet te genezen.
Het ligt er aan hoelang jij de tijd er voor moet nemen.
Je mimiek kan een glimlach zijn,
Dat soms is een teken van blijdschap.
Je mimiek kan verdrietigheid zijn,
Dat is soms een teken van ongemakkelijkheid.
je kunt je mimiek met de momenten anders tonen,
je kan je mimiek in vele manier betoferen.
Je mimiek is een bepaling van je gezicht uitstraling.
Bijna van alles kan emotioneel zijn,
Het ligt er aan waar het naar toe leid.