weg,
Ooit zal de weg mij naar jou toe lijden,
Die weg die alles zou overschrijden,
Die mij naar jou toe brengt in de eeuwigheid,
Die weg die naar ons toe lijd,
Naar het geluk het paradijs,
Ons droomreis,
Samen met ze twee in de eeuwigheid,
Zonder enkele afscheid,
Samen gelukkig zullen zijn,
Geen verdriet en geen pijn,
Altijd samen en nooit meer uit elkaar,
Was dat nu maar waar.
xx