Woord b.v : gedichten
ik zoek een woord
ik heb een boek
kijk hoe ik dat woord
'gedichten'
spellen moet
ik blader met mijn handen
gelijk mijn ogen stranden
bij 'ge..di..ch..ten' blijf ik zweven
hier moest ik dacht ik wezen!
zo staat het er: -gedichten- heb ik gelezen
maar,ik weet het woord toch wat ik zoek
wat moet ik eigenlijk met een woordenboek?
Joke de Groot