Die jongen,
Oh waarom is liefde zo moeilijk wanneer je iemand leuk vind,
Waarom is het zo moeilijk als je je snel bind,
Vooral als je een goede vriendschap hebt maar die eronder lijd,
Als je het door hebt is alles een grote strijd,
Wat is je keus hoe ga je dit oplossen,
Hoe ga je jezelf van dit verdriet verlossen,
Toch kies je voor de vriendschap,
Ookal is het een grote klap,
Niemand moet liegen want dan ontstaat er een moeilijke situatie,
En krijg je alleen maar ruzie,
Het is hard ik wil het niet onder ogen zien,
Wat moet ik doen is dit wat ik verdien,
Ik heb hem altijd al leuk gevonden maar IK koos voor vriendschap toen,
Misschien had ik dat niet moeten doen,
Je gunt de ander het geluk,
Maar zelf ga je van binnen stuk,
Nou kon ik de kans grijpen nadat diegen zij hem niet te willen,
Maar diegen heeft gelogen ik kan wel gillen,
Ik weet niet wat ik moet doen hoe dit verder moet,
Niemand weet wat t met me doet,
Ik breek 2 harten in één keer,
Maar de mijne breekt ook het doet zo'n zeer,
Ik weet het niet meer ik heb het gehad met alles en iedereen,
Voorlopig hou ik me in en weet ik zeker ik blijf altijd alleen......
xx