mensen...
open jullie ogen...
kijk,
help dan toch...
verdomme, denken jullie altijd dat een ander het zal doen...
kijk dat meisje
ze huilt,
de tranen rollen over haar wangen...
ik probeer er te zijn voor haar,
maar hulp lijkt te ver af,
de weg te lang,
te vermoeiend...
hoe ik er wil zijn voor haar,
het lukt me niet...
waarom kwetsen,
als de littekens toch blijven?
ik vecht terug voor haar...
maar de vraag is,
zal zij ooit zijn,
wie zij ooit was?...
*meisj, dees is voor u, da je weet dak er voor je sta... lv you*