Mijn vriendin.
Mijn vriendin,
Is een lieve lieve meid.
Bij haar
Kan ik echt alles kwijt.
Maar wat er is tussen ons
Is geweldig
Zonder ruzie
Zonder pijn
Kon ik maar altijd bij haar zijn.
Was ik maar zoals haar
Net zo lief
Dan had ik meer
Dan was alles klaar.
Maar ik ben niet zo
Ik ben soms gemeen
En soms een beetje lief
Maar niet meteen.
Het duurt weer even
Dan ben ik weer vrolijk.
Na dat gekwets.
Ik ben niet vaak meer vrolijk
En ben depressief,
Maar ik heb een vriendin
En die is heel erg lief.
Ik hou van haar,
En zal dat blijven doen
Ik geef haar een knuffel
En een hele dikke zoen.