Ik ben benieuwd wat er in je omging
toen je te horen kreeg dat ik niet
meer wilde leven. Was je echt zo
geamuseerd dat je moest lachen
en zei dat alle tieners dat willen?
Was het te moeilijk om me een
knuffel te geven en me te laten
zien waar ik voor moest leven?
Jouw reactie was een aanfluiting
de meest kille in zijn soort.