Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Jij
Jij
Ik zie je over straat heen lopen
Stralend in de lente zon
En dan gaan mijn ogen open
Jij bent mijn levensbron
Iedere keer als ik met je praat
Denk ik dat ik het zeggen ga
Maar ben dan altijd te laat
En kijk je weer eens na
Maar volgende keer grijp ik de kans
En ga je zeggen wat ik voor je voel
En dan beantwoord jij met een lach vol glans
Of ik ga plat op mijn smoel
Maar dat kan mij niks schelen
Als je het maar weet meid
Tijd zal wonden helen
Dan heb ik later nooit spijt
Reacties op dit gedicht
Pascal Gillisse vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Pascal Gillisse
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
24 april 2002
Thema's:
[JIJ]
[Verliefd]
[Liefde]