Milly
Maandag zag ik je nog
“Dag mevrouw”
Maar wist ik veel
Dat dit de laatste keer
Zou zijn…
Alles draait
Mensen praten
Er wordt zoveel gezegd
Woorden, zinnen
Geschokte blikken
Gebeurt dit allemaal wel echt?
Niet te geloven
Een naar gevoel
Gewoon rot voor iedereen
Onduidelijkheid
Maar ook zo helder
Ik vraag me af:
Waar gaat zij nu heen?
Alles draait
Mensen praten
Er wordt zoveel gezegd
Ja… dit gebeurt echt
16 maart 2010