Ik heb gehuild en gelachen,
met en om jou.
Ik heb dingen verteld,
aan en over jou.
Ik heb mijn geheimen gedeeld,
met en bij jou.
Ik kan het niet alleen,
niet zonder en met jou.
Maar ik kan alles bij je kwijt
alles wat ik kwijt wil.
Het gevoel van vriendschap.
heeft een ijzeren wil!