Wat is het nut van oorlog voeren.
Willen ze daarmee een heel land uitroeren.
En waar voert men oorlog om.
Is het om de macht,is het daarom.
Men voert oorlog om de meest rare en nutteloze dingen.
Wat willen ze daar nou me afdwingen.
Het geloof is vaak 1 van de reden dat men oorlog voert met elkaar.
A.u.b. gun elkaar zijn geloof en doe niet zo raar.
Oorlog brengt altijd zoveel ellende met zich mee.
Dus oorlog hou er a.u.b. mee op en zeg nee.
Want er vallen altijd zoveel gewonden en doden en dat doet bij de naaste veel pijn.
De soldaten worden of neergeschoten of ze trappen op een landmijn.
Wie er ook wint of verliest oorlog brengt nooit een oplossing dat zie elke maar weer.
Oorlog voeren is geen spelletje en doe niet voor de eer.
Maar in sommige landen zullen ze het wel nooit leren.
Daar valt niet mee te praten die gebruiken alleen maar hun geweren.
Het zal wel een illusie zijn denk ik maar ik hoop dat ooit dat er nooit meer oorlog is in de wereld.
Er is al zoveel dingen verloren gegaan door de oorlog zoals mensen en veel geld.