Dit gedicht is voor mijn lieve mentor van thuis die ik maarliefst 23 maanden lang als mentor heb mogen hebben!!!
Een mentor waarbij ik altijd terecht kon als ik het moeilijk had
Geen gesprek die ik vergat
Ik heb heel veel van jouw geleerd
En samen met jouw steun veel geprobeerd
Op jouw kon ik bouwen
En je hebt dan ook mijn vertrouwen
Je gaf mij veel warmte, liefde, steun, begrip, hulp en wijze raad
Ook al is het zo dat je morgen weg gaat
Vast staat
Dat je in mijn gedachten en hart zal blijven staan
En je dus nooit helemaal definitief weg zal gaan