Sterrenbeeld:
Ik
Ik ben een schorpioen.
Heb acht poten.
Waar op ik snel kan lopen.
Ik.
Ik ben een schorpioen.
En heb ook twee klauwen.
Perfect in balans, ik kan er op bouwen.
Ik.
Ik ben een schorpioen
En het dodelijkste is mijn staart.
Een staart vol gif, en is behaard.
Ik.
Ik ben een schorpioen.
Sluw, gevaarlijk, giftig, krachtig.
Niks aan te doen.