Na een poos kom je tot het besef
dat je het moet loslaten
je hebt geen energie meer
en kan het niet meer aan
geen zinvol gesprek
zelfs helemaal niks om over te praten
het is beter elke onze eigen weg te gaan.
Tot deze conclusie gekomen
doet het oneindig veel pijn
drieentwintig jaren dat we deelden in lief en leed
er altijd voor elkander zijn
het is een periode in je leven
die je nooit meer vergeet.