Stil in mij.
De geluiden ze irriteren mij,
rust is wat ik nu wil.
De geluiden ze vertellen mij,
nee stop! Wees even stil.
Ik wil nu even niets horen,
mijn eigen gedachtes.
Daar verlang ik nu naar,
niemand mag me nu storen.
Dat is alles wat ik nu wil,
straks sta ik wel weer open.
Voor de geluiden om me heen,
nu wil ik geen geluid.
Geen teken van leven,
gewoon wat ontspannen lopen.
Keilen over het water,
even geen mensen hoeven horen.
Me rustig voelen en tervreden,
laat me niet storen.
Het is al lang geleden,
stilte mijn beste vriend.
De bron van innerlijke kracht,
het is alles wat ik nu uitstraal.
Gevoel van stilte geeft macht,
het is weer heerlijk stil in mij.
Kan er weer helemaal tegen,
ha daar gaat de telefoon weer.
Af en toe een moment van rust,
wat is dat een zegen.