Onze muziek
Het voelde zo dichtbij
volledig overgegeven
zoals ik mij niet eerder kende
het geheel was alles
prachtig als liefde
met zingen gaf ik mijn hart
al mijn poriƫn los
overal openheid
tot mijn weg een andere ging
de spiegel tot mij sprak
terugweg zonder kijken
verdriet in mijn hart
tranen door mijn ziel
muziek die niet los raakt
de klanken uit jouw handen
doordringt nog alles van mij
ondanks je kwetsende woorden
het gat wat sloeg mijn hart
stroomt onze muziek nog steeds
door mijn lichaam, door mijn hart
het houden van toen
zal nooit verdwijnen
naast al mijn pijn
zal altijd liefde staan
Sandra