Vrouwenboksen - Rugby - en - Golf
Zie je ze al, al die oud-voetballers
nu met een ?club? vilein het groene gras beroeren?
maar sluiks, die boksen-de vrouwen stiekem beloeren
zegt Cruijff: zie je hoe ze danst en wendt,
veel mooier dan zo? n grote vent.
Van Basten kijkt dan schuin omhoog
geeft een swoeng met een grote boog.
zijn ?hole? ligt waar die heuvel helt
vlakbij het nieuwe rugbyveld.
Daar staan die kerels in het rond
en drukken hun hoofd tegen de ander z?n kont
zij maken een scrum, schreeuwen en douwen
maar het stelt niets voor, hun aandacht is bij die sterke vrouwen.
Alle sporters, staken spontaan hun sportieve strijden
want niets is zo mooi als die boksen-de Meiden..!