Je moest er toch in geloven,
dat ik niet ben wie je denkt.
zoals ik een bloem kan verwelken,
Verwelkt mijn motivatie om jou te helpen.
zelfs hoe een goed persoon er ook voor staat.
ik zou jou helpen als het mij ook lukt.
hoe jij mij ook verziet,
ik weet voor wie ik ten hulp schiet.
je bent dom als je denkt dat ik alles voor jou zou doen,
want zonder normalen woorden,
ben ik niet in de stemming om jou te helpen.
denk maar niet dat ik jou marionet ben,
en dat jij me kan zeggen wat ik wel en niet moet doen.
waarom zou ik jou helpen?
jouw woorden blijken zich als of ik jouw hond moet wezen.
ik wil alleen iets voor jou betekenen,
als je die abnormalen woorden van jouw weg kan vegen,
en ze in beleefde zinnen kan zeggen.
ik ben niet wat je volgens mij voor je ziet,
want 1 ding is zeker ik ben niet jouw marionet,
die je kan besturen en kan laten doen wat je zegt.