Gewoon eventjes dromen,
even van de realiteit ontkomen.
Gewoon even in mijn eigen fantasie,
waar ik alles op een andere manier zie.
Lekker dromen overdag en in de nacht,
over dingen die je normaal gesproken niet verwacht.
Bijna bij het perfecte eind gekomen,
alleen dan word je wakker en word je droom je ontnomen.