ik kruip nu net me bedje in
maar zonder jou heb ik eigenlijk geen zin
zo graag wil ik weer bij je zijn
knuffelen met jou voelt zo fijn
jouw lieve stem weer van dichtbij te horen
en samen met jou wakker worden
dat zou ik zo graag willen
stiekem kijkend naar jouw lekkere billen
je lieve lach en sprekende ogen
die mij zo graag mogen
wil weer dat je hier bent bij mij
dicht tegen me aan zij aan zij
je lieve kusjes geven
me niet alleen voelen voor even
ik ga nu maar lekker slapen
want ik begin al te gapen