Zuchtend kijk ik op naar jou
Staand met mijn korte benen
Ik kijk omhoog, ‘k heb honger zou
‘k wat mogen hebben, hier beneden
Zuchtend kijk ik op naar jou
Maar in gedachten kijk ik neer
Mijn arme lijf, gevuld met kou
Maar hier ben ik de heer
Pas maar op, ik kijk naar jou
Vuur schiet dwars door de grens
Ik ben diegene die ik vertrouw
Een god geketend als een mens