Mooi van binnen en van buiten
Die moeite heeft haar gevoel te uiten
Lief, slim, en bijdehand
En ook nog een gevoelige kant
Denkend aan later de mooiste dromen
Wat meer voor jezelf opkomen
Van je afslaan
doorgaan, doorgaan
Je niet laten onderdrukken
niet met jezelf laten fucken
jij bent niet zwak je hoort bij de sterken
Bewijs dat ga eraan werken
Blijf toch recht op je benen staan
Ik weet het zeker jij kan alles aan
Je moet het alleen zelf willen
Dus sta op en begin te gillen
OVER MIJN LIJF BEN IK DE BAAS
Blijf er vanaf wat denk je wel niet dwaas
Alleen als ik het wil
Mag je hand op me bil
Dus luister goed naar wat ik zeg
Mijn lichaam jij hebt pech!