Heeft het zin? nog meer verdriet
Ga je schelden, slaan.Ik weet het niet.
Jij was mijn vriend, zei mijn vriendin
Waarom liet ik je ooit mijn leven in?
Ik heb je zoveel gegeven, veel te lang.
Maar altijd moest ik huilen en altijd was ik bang.
Niet kijken en niks zeggen
Niet tegen hem en niet tegen haar.
Ik was er altijd bang voor, maar nu is het waar.
Je wou het niet zeggen, geen zin om het uit te leggen.
Of gewoon geen tijd.
O' jongen wat heb ik een spijt.
Spijt voor de liefde, spijt voor de pijn.
En voor het feit dat ondanks alles ik nog steeds bij je wil zijn.
geschreven en verzonnen door
Kirsten Zegwaard