Koffie zetten.
- - - - - - - - - -
De keuken is proper en net,
ik heb zojuist koffie gezet.
Er heerst een koffiegeur in het rond,
de koffie zal smaken in mijn mond.
Ik doe een scheutje melk erbij,
met beetje suiker is dit lekkernij.
Koffie zetten doe ik elke morgen,
de dag door te brengen zonder zorgen.
Ik hoop dat de dag vreugde geeft,
dan is het de mens die herleeft.
- - - - - - - - - -