donkere kamer en donkere gedachten
slapeloze en zwarte nachten
in mezelf terug gekeerd
al m´n mogelijke vluchtwegen al geprobeerd
douchen, rennen, joints, alcohol, messen, lopen
maar ik lijk niet meer te kunnen/mogen hopen
de beelden en stemmen
kan ik niet meer voldoende remmen
veiligheid in huis ver te zoeken
een beter leven nog te boeken
angstige dagen en angstige nachten
niks positiefs meer te verwachten
m´n huis zo veel mogelijk ontlopen
het is 1 van de zovele knopen
die ik in mijn levenstouw van dit moment heb
de knopen vormen een dodelijk web
ook therapie is een hels obstakel op mjn pad
ik ben mijn leven goed zat
alles gaat fout
alles dat op houd
als er eenmaal iets goed gaat
en vervolgens weer die somberheid die voor de deur staat
bij een vriend kom ik even tot rust
maar kom ik ´thuis´ is mijn somberheid niet langer geblust
conflicten genoeg
zonder dat ik erom vroeg
rekening houden met elkaar
vergeet het maar
moe van het overleven
bijna al mijn kracht al gegeven
nog 5 weken therapie dan ben ik klaar
het zijn er nog veel te veel ook lijken het er een paar
ik kan dit niet meer aan
ik kan niet meer verder gaan