Mijn liefde voor dit paard,
Geef ik haar der hele leven
En dan zullen mense raar opkijken..
Als ze zien hoeveel liefde een paard kan geven.
En hoeveel ik op me paard ben gaan lijken.
De vriendschap van een paard,
Is niet in woorden te zeggen,
mensen vinden het al vies als ze verhaard.
Maar de vriedschap van ons is niet uit te leggen!
Ik ken geen leven meer zonder jou bedenken,
Jij bent mijn alles, zonder jou is er geen leven,
Jij zou het liefste iedereen liefde schenken.
Maar dan moeten ze ook de liefde aan jou geven.
Onze vriendschap is bijzonder,
Ik kan niet zonder jou,
Jij bent mijn wonder!
Mijn wonder waarvan ik hou!
Niemand snapt onze vriendschap,
En weet je waarom je het niet snap?
Je hebt nog nooit de liefde aan het paard gegeven,
En daardoor kan me paard, zonder je leven!
Xxx
Reacties:$?