De steppewolf klieft glanzend door het ruime sop,
fier en blij,vrijheid op kop ,
zijn motoren bonken in 't vooronder ,
die kracht ,die passie echt een wonder!
Zijn schipper staat hier fier aan 't roer,
voor hem nu even geen rumoer ,
alleen het roepen van de meeuwen ,
doet hem af en toe eens geeuwen!
Beiden ontsnapt aan het jachtige leven,
hebben ze alles opgegeven
varen nu een nieuwe tijd tegemoet ,
nee ,voor hen geen tegenspoed!!!!
Bevrijd van alle zorgen ,
van vandaag en ook van morgen ...
varen ze naar het paradijs
de zon ,de zee,een lekker glas ,een mooie wijs!
Vaarwel steppewolf en schipper ,het ga jullie goed ,
spijtig maar mijn hartje bloedt
maar toch mijn vriendschap vaart mee,
zoals jullie bestaan er echt geen twee.!!!