Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
alsof ik een crimineel ben
echt waar op moment wil ik je gaan haten maar ik kan het niet.
Mijn liefde van binnen is veel te sterk. maar ik kan het niet
ik wil van je horen ''het komt wel goed''
Maar in plaats daar van steek je een mes naar me toe
als of ik een crimineel ben
Maar dat ben ik niet
ik snap je woorden
maar ik snap het niet
waarom zeg je niet
''we komen er wel uit
we zoeken een weg die naar de liefde lijd''
ik wil van je horen ''het komt wel goed''
Maar in plaats daar van steek je een mes naar me toe
als of ik een crimineel ben
Maar dat ben ik niet
Reacties op dit gedicht
muldermarieke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Matt**
:
Donderdag, maart 25, 2010 21:55
Het komt goed, je bent geen crimineel, ondanks wat andere van je denken.
Over dit gedicht
Auteur:
muldermarieke
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
22 maart 2010
Thema's:
[Angst]
[Liefde]
[Liefdesverdriet]