zoentje
een zoentje op mijn wang ,
dat maakt me niet bang .
een zoentje op mijn neus ,
dat vind ik niet zo fameus .
een zoentje op mijn kin ,
dat geeft me misschien wel zin .
een zoentje op mijn lippen ,
dat doet me even flippen .
een zoentje hier en daar ,
dat maakt me ...
onvoorspelbaar